Τι Προσφέρουμε 

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις  που ψάχνετε. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα έργα μας σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω είναι αληθινές και είναι από έργα της εταιρείας μας.

Περγοτέντες

Εξειδικευμένες λύσεις από το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κάνουν να εκπλαγείτε. Τα άριστης ποιότητας υλικά μας σε συνδυασμό με την εμπειρία πολλών χρόνων μπορούν να δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.


Κασετίνες

Η εμπειρία που έχει το προσωπικό μας εδώ και 40 χρόνια θα σας δώσει και πάλι πολλαπλές λύσεις για ότι είναι ποιο κοντά στα γούστα σας. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα έργα μας. Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τέντες με Βραχίονες

Βραχίονες και αντίβαρα αλουμινίου βαρέως τύπου και Α ποιότητας σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας πανιά μας μπορούν να σας προσφέρουν έως και 10 χρόνια εγγύηση.  

Τέντες με Αντηρίδες 

Η μελέτη τους και η κατασκευή τους έχουν αποδείξει ότι είναι  ανθεκτικές σε κάθε είδους 

         κακοκαιρία βροχή, χιόνι, αέρα.

Μεταλλικές Τέντες 

Τέντα με Μπάρα 


Ζελατίνες

Η τέλεια λύση για να έχετε μια τέλεια μόνωση απολαύστε την θέα στο μπαλκόνι σας ακόμα και τον χειμώνα χωρείς να κρυώνετε. Είναι επίσης μια καλή λύση για να κρατάτε το εσωτερικό του  σπιτιού  σας ζεστό.      

Καποτίνες

Αν έχετε παράθυρα και ο ήλιος έχει γίνει ενοχλητικός η καποτίνα είναι η ιδανική λύση. Παρακάτω θα δείτε τις εικόνες.

Ειδικές Κατασκευές 

Αν έχετε πιστή ότι δεν μπορείτε να βάλετε τέντα λόγο τις κατασκευής του οικήματος, εμείς μπορούμε να σας αλλάξουμε την γνώμη ώστε να μπορέσετε  να απολαύσετε και εσείς την θέα στο μπαλκόνι, στην βεράντα ή ακόμα και στην επιχείρησή σας.